Hoitokoti Päiväkummun toiminta perustuu Elämänilon toimintafilosofiaan

Toiminta Hoitokoti Päiväkummun tehostetun palveluasumisen ryhmäkodeissa perustuu Elämänilon toimintafilosofiaan, yksilölliseen ja kuntouttavaan hoitotyöhön sekä yhteisöllisyyden kehittämiseen. Ammattitaitoiset hoitajat ovat turvaamassa asukkaiden arjen sujumista ympäri vuorokauden.

Tehostetun palveluasumisen palvelupakettiimme kuuluvat hoito-, asumis-, ateria- ja yhteisöllisyyttä tukevat palvelut sekä erikseen sovittavat lisäpalvelut (esim. kampaaja). Pitkäaikaisten hoitosuhteiden lisäksi tarjoamme tilanteen mukaan myös lyhyempiä hoitojaksoja esimerkiksi omaishoitajan loman ajaksi.

Etsiessäsi itsellesi tai omaisellesi hoitokotia tutustuminen paikan päällä auttaa parhaiten päätöksenteossa. Tutustumiskäynnin järjestämiseksi pyydämme ottamaan yhteyttä toiminnanjohtajaamme.

Jo tutustumisvaiheessa aloitamme palvelutarpeiden ja -toiveiden kartoituksen ja sitä tarkennetaan välittömästi hoitokotiin muuton jälkeen. Tämän pohjalta laaditaan yksilöllinen hoito- ja palvelusuunnitelma, jota päivitetään säännöllisissä ja tarpeenmukaisissa hoitoneuvotteluissa.

Palveluidemme tuottamisesta vastaa ammattitaitoinen henkilökunta. Hoitohenkilökuntamme on asukkaiden käytettävissä ympäri vuorokauden. Päivisin asukkaitamme varten työskentelevät myös kokit, siivoustyön ammattilaiset ja hallinnon henkilökunta