Palveluiden hinnat ja rahoitus

Näiltä sivuilta löytyy eräitä tärkeitä käytännön ohjeita, joita niin asukkaan kuin omaisenkin olisi hyvä ottaa huomioon ennen suurten hoito- ja asumispalvelupäätösten tekemistä. Oheiseen materiaaliin tutustumisen jälkeen on paremmat mahdollisuudet miettiä, voisiko Hoitokoti Päiväkumpu tarjota juuri omiin tarpeisiin, toiveisiin ja resursseihin soveltuvia kokonaisratkaisuja. Vaikka tällä hetkellä et tarvitsisikaan Hoitokoti Päiväkummun palveluita, ovat asiantuntijapalvelumme silti käytettävissäsi jo nyt suunnitellessasi joko omaa tai läheisesi tulevaisuutta. Olemme aina käytettävissä, myös silloin, jos jokin asia askarruttaa tai haluat tulla tutustumaan palveluihimme.

 

Tukea elämän muutoksiin

Elämän tavoitteellinen suunnittelu on viisautta, joka helpottaa etenkin vanhenemiseen liittyvien muutosten kohtaamista ja hallintaa.
Toimintakyvyn heikkenemiseen liittyy usein apua tarvitsevan henkilön jaksamisen ja toimintakyvyn kartoittamisen lisäksi eri tyyppisen avun ja kuntoutustarpeen arviointia ja hoidon suunnittelua sekä taloudellisten mahdollisuuksien selvittämistä.
Kaikkea ei nykyään tarvitse etsiä ja arvioida yksin vaan tukea on saatavilla. Olipa avun tarvitsija omaisesi tai sinä itse, me yhdessä kumppaneidemme kanssa tuomme tämän avun lähellesi.